top of page

Μια νέα αρχή...!!!

Θα σου πω μία ιστορία....

Κάποτε ήταν ένα ρολόι που δέσποζε επιβλητικά σε ένα μεγάλο χώρο. Η παρουσία του πλημμύριζε το χώρο με χρώματα και γέμιζε τις καρδιές των επισκεπτών του με χαρούμενα συναισθήματα.

Με την πάροδο των χρόνων οι επισκέπτες άρχισαν να μειώνονται και κάνεις δεν έδινε την απαραίτητη προσοχή στο ρολόι, ούτε καν οι συντηρητές του.

Όπως ήταν φυσικό, το ρολόι άρχισε να φθείρεται. Τα γρανάζια άρχισαν να σκουριάζουν, οι δείκτες σταμάτησαν και ο κούκος….. κρύφτηκε.

Ο χώρος εγκαταλείφθηκε εντελώς , το ρολόι στέκοντας ακλόνητο στο χρόνο, σκονίστηκε, γέμισε αράχνες και ξεθώριασε.

Κάποια στιγμή, ένας λάτρης και διαχρονικός επισκέπτης του χώρου, επέστρεψε και συντετριμμένος από το θέαμα και την όψη του ρολογιού αποφάσισε να το αναστηλώσει.

Θα βάλει τα δυνατά του, αλλά σε αυτό του το εγχείρημα δε μπορεί να είναι μόνος. Θα καλέσει και άλλους γνωστούς του, λάτρεις του χώρου, για να συνδράμουν.

Όλοι μαζί ξεκίνησαν για να αποκαταστήσουν...... το ρολόι.

Το σημαντικότερο όλων για να καταφέρει να δουλέψει ξανά το ρολόι, είναι να μπορέσουν να κινηθούν όλα του τα γρανάζια ξανά.

Έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της αποκατάστασης.......

Θα μπορέσουν οι συντηρητές να δώσουν πίσω στο ρολόι την παλιά του αίγλη;;;;;;;

Είμαι η Μαργαρίτα Χατζηβασίλη, από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου. Έπειτα από πολλά χρόνια στην Αγέλη, μου ζητήθηκε να αναλάβω τον κλάδο της Περιφέρειας μας. Πρόταση την οποία και μετά από ώριμη σκέψη αποδέχθηκα. Στόχος μου είναι .... το ΜΑΖΙ.

Για αυτό και θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας, πρόθυμη να σας βοηθήσω και να ακούσω τις προτάσεις σας.

Ας γίνουμε όλοι μαζί τα γρανάζια.


Με εκτίμηση

Χατζηβασίλη Μαργαρίτα

Ρίκκι– Τίκκι – Τάβι

Έφορος Κλάδου Λυκοπούλων Π.Ε.Σ.


35 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Post: Blog2_Post
bottom of page