top of page

Το Βιβλίο της Ζούγκλας!!!


Αγαπητοί μου,


Στα πλαίσια της επιβράβευσης και της ανταποδοτικότητας των προσπαθειών σας για ζωηρό, συναρπαστικό και μοναδικό προσκοπικό πρόγραμμα, η Περιφερειακή μας Εφορεία διοργανώνει το παιχνίδι:

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας!!!»


Δυνατότητα συμμετοχής σε αυτό, έχουν όλες οι Αγέλες Λυκοπούλων της Περιφέρειας του Σαρωνικού. Στόχος της κάθε Αγέλης είναι να τοποθετήσει όλα τα αυτοκόλλητα με τους ήρωες, στο «Βιβλίο της Ζούγκλας» ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία του Μόγλη. Οι Αγέλες κερδίζουν τα αυτοκόλλητα εφόσον ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προϋποθέσεις από τη λίστα που τους έχει δοθεί. Σε κάθε προϋπόθεση, ανάλογα με τη δυναμική και την ένταση της, αντιστοιχούν και συγκεκριμένα αυτοκόλλητα. Για να είναι έγκυρη η ολοκλήρωση της προϋπόθεση, η Αγέλη θα πρέπει να ανεβάσει σχετική ανάρτηση στο γκρουπ του Κλάδου στο facebook (Κλάδος Λυκοπούλων Π.Ε. Σαρωνικού), με την μορφή του κάτωθι υποδείγματος:

Υπόδειγμα post στο γκρουπ:


Αγέλη:

Προϋπόθεση:

Φωτογραφία από την πραγματοποίηση της

Τις προϋποθέσεις θα τις βρείτε στο post: https://pes-sep.wixsite.com/lykepesblog/post/προϋποθέσεις-παιχνιδιού


Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι από 01.10.2022 έως και 31.05.2023.

(Τυχόν προϋποθέσεις που έχετε καλύψει σε αυτό το χρονικό διάστημα θα γίνουν αποδεκτές, αρκεί να επιβεβαιωθούν με τον παραπάνω τρόπο).

Οι Αγέλες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα λάβουν ένα αναμνηστικό συμμετοχής. Για κάθε Αγέλη θα υπάρχει επιβράβευση προσπάθειας για κάθε έξι (6) προϋποθέσεις, (άρα οι επιβραβεύσεις είναι στις έξι (6), στις δώδεκα (12) και στις δεκαοχτώ (18) προϋποθέσεις). Τέλος η πρώτη Αγέλη που θα συμπληρώσει και τις είκοσι (20) προϋποθέσεις, θα λάβει ως επιβράβευση ένα ακόμα δώρο έκπληξη, χρήσιμο για την Αγέλη τους.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί θα μπορεί η κάθε Αγέλη να βλέπει την πρόοδο της στο παιχνίδι μας: https://www.saronikos-scouts.org/ Καλή επιτυχία σε όλες τις Αγέλες μας & καλή διασκέδαση!!!!!



Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Μαργαρίτα Χατζηβασίλη Θεοδόσης Καπράνος, Δημήτρης Τρίμμης

Έφ. Κλάδου Λυκοπούλων ΠΕ Σαρωνικού Αν. Έφ. Κλάδου Λυκοπούλων ΠΕ Σαρωνικού








131 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Post: Blog2_Post
bottom of page