top of page

#Να βοηθώ

"Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση..." Πιστοί στην Υπόσχεση μας, για άλλη μια φορά, οι πρόσκοποι της Π.Ε. Σαρωνικού, κατόπιν συνεννόησης με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στο χτίσιμο μιας φωτεινότερης & ελπιδοφόρας νέας σχολικής χρονιάς, συγκεντρώνοντας σχολικά είδη για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών. Αν πραγματικά θέλουμε να αφήσουμε αυτό τον κόσμο καλύτερο απ' ότι τον βρήκαμε, ας ΦΡΟΝΤIΣΟΥΜΕ το μέλλον αυτού του κόσμου ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!


Δύσκολες στιγμές και σκληρές εικόνες που έχουν χαραχτεί στα παιδικά μυαλά. Πράγματα που τα καθιστά αδύνατα να ξεχαστούν και κατατάσσει τα παιδιά στους μεγαλύτερους πληγέντες. Αυτά τα παιδιά , σε λίγες μέρες θα επιστρέψουν στο σχολείο τους , γι' αυτό και όλοι εμείς καλούμαστε για ακόμα μια φορά να είμαστε έτοιμοι και πιστοί στο καθήκον μας.


Στο πλαίσιο αυτό, οι Πρόσκοποι Σαρωνικού συλλέγουν σχολικά είδη για τα αυτά τα παιδιά που πάλεψαν στον δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού. Χαρτιά, ψαλίδια, μαρκαδόροι, μολύβια, τετράδια, τσάντες και ότι άλλο σχολικό είδος που μπορεί να προσφέρει ο καθένας είναι αυτά που ζητάμε σε αυτή την προσπάθεια.


5 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Tα παιδιά είναι φτιαγμένα να πετάνε 🪁

Ξέρατε ότι οι αισθήσεις του ανθρώπου είναι 5 και όχι 7; Εμείς το μάθαμε την Κυριακή 20/11, που πραγματοποιήθηκε το Σεμινάριο Παιδοψυχολογίας με την πολύτιμη βοήθεια της Ένκας Σέβο, η οποία είναι γερόλ

Post: Blog2_Post
bottom of page